Lika som bär


Vi och Blondinbella... SÅÅÅ lika! eller?
Wtf.. Hon leser samma bok som jag, Jag drömde om henne för att tag sen och Banana älskar hennes hår. Känns som hon kanske dyker upp på min skärm för ofta på jobbet?




image113
Skulle nog tagit mig mer tid att skriva om denna bild, men jag måste dra till Big Tree och dricka öl med Beste william och docke.


CHRILLE

Casual friday

På fredagar är det alltid lite speciellt stämning på jobbet. Här visar jag och Chrille upp våra akrobatiska skillz. Jag har överrörliga leder i knäna och Chrille är ju gammal cheerleader. Praktiskt taget cirkusartister! Jag är taggad för ikväll, det kan jag säga direkt!


565622-111

*mys*

/HANNA

WTF?

image110

it's friday

Åh! Underbara fredag!
kom hit för nån timma sen, och nu är det bara 1h och 36 min.kvar tills man slutar och det e helg! Kan det bli bättre?

Anledningen till att vi kom sent var för att Igår var det leaving pint for Marius, (Koolt namn) för det Norska teamet. Cashen bara flödade! I munnen, i drinken, i baren, och på golvet. Det var phäääääst med andra ord! Typ såhär:

Kvällen började på bryggan vid Liffey med en kissnödig pläp och bira som smakar... Ja jag vet inte vad.. Helt ärligt...


Toaletthandtagen ser ut som två pers som utövar 69an på varandra!


Skönt att LLL inte jobbar som bartender iallafall.



Marius, the leaving man!

Veckans hunk

Nytt inslag i lillahestbloggen: Veckans hunk!
Varje vecka utses en het hingst till veckans hunk, och tilldrar sig näppeligen lite, alltså mycket, streetcred genom att få äran att figurera i våran lilla hestblogg. Veckans hunk-priset går denna vecka till Dylan från Beverly Hills, som här förevigats tillsammans med en läcker kolja. Modigt. Ärligt. Respect.

565622-101

/HANNA

Wozzaaaaaaaahhhh!!!!!111?? *Wööö!*

Hej lilla bloggen!

Igår evenin var vi ute och ölade på ngt ställe som hette typ Mongobar. Levde upp till namnet, fa sure! LLL tillverkade egenblandad Long island Istea bestående av heineken, shot,, lime, ginåtonic och kräk.
En rikig fest, med andra ord!

Idag fyller jag år! Känns jävligt onödigt (har fått handla alkohol här skitlänge ;( ) fast ändå rättså najs. Har emottagit ca tre kramar, åtta grattis och två koppar kaffe. Vilken fest!
Because you know I love the feel of the wheel...

Ikväll ska vi dinera på en kameleont--restaurang i deras kuddrum (ie Samlagsrummet), där vi kommer att inleda en mycket intim och het bekantskap med de grönsaker vi senare kommer att samverka med. How about that?




image100


Imorgon har vi parteeh hemma i vårt urban lair om ni inte visste. Temat är alltså krokodiljägare, och med rätt attityd kan det nog bli stämningsfullt. Vi kommer även att ha den obligatoriska egenblandade Häxan där. Den kommer att serveras i petflaska, samt att den kommer att vara brun med bitar i. Be there or be square, folks. Over and out!

:*

/Barberaren *birthdaybehbeh*


H4x0r, h4x0r!!

Ni märker kanske att designen på bloggen ändras cirka en gång i halvtimmen? Det är jag som försöker lära mig HTML-kodning, och jag tycker det ser pretty sweet ut än så länge!! Fler förändringar kommer under dagen, så kolla in sidan ofta, små bloggälskare!

/HANNA
"webbdesigner"

Bloggtreffen

Som lillhesten Chrille berättade var det ju bloggmöte igår, ett bloggmöte som gick i vinets och ostens melodi. En classic! Tyvärr luktade en av ostarna stjärt. Stjärtosten var snuskig, det kan jag säga direkt. Jag fick även tillfälle att flasha mina kunskaper om dinosaurier kontra plesiosaurier, och det är ju alltid ett tecken på en lyckad kväll. Jag kan ju lika gärna dela med mig dem här också, då ett av mina syften med den här bloggen är att få kunna flasha mina kunskaper om häftiga grejer.

Liten bloggskola:
Ok grabbar, såhär är det. En dinosaurie är en slags formtida jätteödla som kan gå på två ben, till exempel T-rex och Velociraptor. Två ben. En plesiosaurie är en vattenlevande reptil med fenor istället för ben, och alltså ingen dinosaurie. Plesiosarier är min största skräck och jag får alltid rysningar när jag bildgooglar. Lillahestpojken brukar ofta skrämma mig med min gummiplesiosaurie, vilket bringar trauman för livet (senast i förrgår) men han är söt så jag förlåter honom.

Vi hörs snart, bloggälskare!

/Hanna

Hest... På riktigt. Schettlandsponny

Så...igår då, bloggmöte med hestarna. Trevligt och jag riktigt myzte. Vi pratde om allt! Och om bloggen såklart, Banana leker haxxor haxxor och gör den fettefin! Efter att Johanna (Ja.. Hon existerar faktiskt) gick så drog vi andra koola hestar till Eamon dorens o träffade Bananas hestpojke o hans hestkusin, vi drack även öl. Det e verkligen jättegott med öl. Öl is the shit. Emon e oxå bra, speciellt när dom spelar Guns n roses när man kommer, och guns n roses när man drar. Sånt gillas av publiken.
Kvällen såg ut såhär ungefär:



Jag hatar sniglar. Den här bilden som jag hittade på lillhestarnas vägg, skrämmer mig deluxe.

Idag när man inte hade nåt för sig så började jag borsta mitt hår. Jag tror att mitt stackars hår fick en chock, eftersom jag ser ut som en liten hest nu!

\CHRILLIO/

Gris och Peppar

Fri tolkning av dialogen mellan huvudkaraktären och Döden i Sjunde Inseglet





- Vem är ni?
- Jag är Salt och Peppar-drottningen
- Kommer ni för att salta?
- Jag har redan länge saltat och pepprat
- Det vet jag.

- Ni saltar ju mat, inte sant?
- Hur vet du det?
- Åh, jag har sett det i Bistron och hört om det i Cafeterian
- Jaa, jag är verkligen en Ganska skicklig Salt och peppar-drottning..


/Barberaren

Food in 20!

image90
*mmm toast*

Fakkin Stopid

...Eller Fakin Höglund (fucking höglund, för er som saknar taktkänsla) som jag ville att en användare skulle heta tydligen..
Det e kul o se sina tickets som man försökt göra när man vart väldigt trött... Eller full...


image89

Schylling

Ojojoj!  Äntligen har kvällen kommit, kvällen vi alla längtat efter, (speciellt ni läsare) bloggmöteskvällen. *spännande*. Ska slänga på mig finskorna och hoppsa iväg glatt och förvantansfull till minihesternas mansion.

Så,igår... Jag och beste hest william åt middag,chicken tikka,med vitlöks- och örtbaguetter. Det säga att denna maträtt uppfanns i England först faktiskt. Sjukt. Känns som att både England och Irland är ganska kassa när det gäller mat. God mat. Till maten drack vi vijn (!) Spanskt vijn denna gång. Hur vinet var i övrigt kan ni läsa om här.  Tänkte på en sak oxå. Den här maträtten sägs vara kryddig. Spicy lixom. Men det är den ju inte? JAG tycker inte det iallafall. Den e god deluxe. Men kryddstark? Vettefan..
Vi kollade även på filmen stone cold. Den va bra. Fast det bästa var frillorna, brallorna uppdragna till brösten och alla motorcyklar.


Onsdag!

Ikväll är det bloggmingel hemma hos de två minsta lillhestarna. Ost, vin, rockmusik och bloggcoaching. Mest vin och rockmusik. Jag tror att vi börjar med Juno och Lindemans, för att senare gå över till good old Pinot Noir. Är ni med mig eller är ni mot mig? I think I know the answer to that!!!

Jag har en idé på en ny följetång i bloggen, men måste kolla med mina bloggkollegor för approval först. Det är nämligen väldigt modigt, ärligt, personutlämnande, naket och lika ingående och detaljerat såsom Marcel Proust beskriver solnedgången mellan kyrktornen den där dagen de åt sparris till middag. i.e VÄLDIGT ingående och detaljerat! Det kan jag säga direkt!

Jag vet, jag borde inte hålla er på sträckbänken sådär, kära läsare och chicklets... Men snart! Gå ut och lek sålänge små älsklings-ripor!
image86


/HANNA
"loving pile of forgivness"

En bild.

Klockan 06:30 denan morgon när man kom halvt sovandes till jobbet,inser man att det är 7 i kö! Himla trist tyckte jag. Men kände att denna bild muntrade upp.
image85
Tack Dunken!

Interrobang

Måste vara det tråkigaste tecknet evvah, men även en indikation på var vårt samhälle är på väg. Ett minimalistisk, fult och onödigt tecken. Ser ni något fel med den här interpunkteringen?! Nej just det!!!1111


image84
Interrobangar du så döööör du...



/HANNA

"språkexpert"

Jag har lärt mej en ny grej, fast samtidigt inte lärt mig endå.

Folk som komemr och hälsar på, fast som inte hälsar IRL utan som bara lämnar en massa godis, gillas starkt av publiken. Speciellt när det e svennegorre.

image83

Förövrigt är interpunktionstecken väldigt interessant.

vijn

Alltså..
Mitt ämne är ju öl. Min favoritdryck. Mitt signum. Mitt allt helt enkelt. Fast det har hänt nåt. Nåt mycket märkligt. Något som man borde skriva upp på märklighetslistan... Jag har druckit vin nu. Bara vin. o wiskey. Inte vin och en öl. Utan bara vin. RÖDVIN tillochmed. Vad upp med det lixom?
När man eter sushi tänker man ju att ett nice vitt vin skulle sitta på sin plats,men nej nej! Rödfin skulle det vara tydligen. JAG ville ha rödvin.
Är detta bra eller anus?


MEN!?

I fredags var det leaving pint för  what's face?Eta/Candy/Joakim....U sharks?
Jag och min favorit hest william gick dit.Lr vi åkte faktiskt. Fitz simmon var stället,alla från jobbet var folket och kön var aldelles för lång.Sån där oskön lång kö som man hinner bli nykter i innan man nått baren...Men det va trefligt ialla fall. Lillhesten Banana gjorde mig lite förrirrad,och jag tror hon var förvirrad oxå.Men det blev bra tillslut.I trapphuset tydligen...
I lördags......Åt jag och william frulle....Sen sov vi...och sov...sov...Gick tillaffären.. Schött,paprika,cheezes,bread,sallat,tomatii,gherkes,ben&jerry,rödvin..

Biljard igår! Ingen tvekan på vilka som ägde the pooltable...

*Fikon*

När man pratar i telefon ofta och mycket,som vi gör...(Vi jobbar ju med "data") Så kommer man på sig själv med att säga konstiga och dubbelmenade saker. Tex:"Men det ska nog funka iallafall även om du inte fick upp den" Den linen passar bättre på la hospital? Eller?
Och  fick nyss höra att "´Fast....det e ganska fel" är en sak man INTE kan säga till våra underbara users som ringer!
Bara så ni vet...Lite update från the Cool Ball...





Helgen som var. OBS dubbel bemärkelse (roligt skämt)

Eftersom vi inte har internet hemma får jag berätta i retroperspektiv.

I fredags var det då snellhesten Etas leaving pint. En schysst kille. Eta har två stora kärlekar, hans flickvän och Adidas. Fråga mig inte varför.

Vi hade förferre i kärleksnästet med vin, öl, snus (för killar + maja), PSP och goda vänner, bland annat lillahestbloggarna och våra rivaler och svurna dödsfiender; storahingstbloggen. Efter det gick vi till Fitzsimmons, en lite för stor klubb för små hestars eget bästa. De går ju lätt vilse. En bra grej skulle också vara att inte ställa en massa träd inomhus!!! Dem snubblar man ju lätt på, om man är en liten hest. Liten hest med stor bira, that is.

Lördagen tillbringade jag med hestpojken, tv-spel, vin, kort visit av Johanna och vård av ett väldigt snuskigt sår. Undrar om det blir nekrotiskt. Vore lite coolt.
Den här bilden får Lars för att han gav mig streetcreds
*ge*

/HANNA

Listen to my little hoves

Äntligen har vi fått lite konkurens.Det är ju int eså roligt att ligga på topp HELA tiden.
Sååå...LLL och Pläp,Välkomna in i bloggvärlden!!



storahingstbloggen

Restecpa

Jag har fått mitt första skrubbsår på evigheter. Tre till och med. Jag har kanske gjort något väldigt farligt och väldigt modigt. Kanske något väldigt snällt. Vad tror ni? Vi slutar där tycker jag.

Över och hej!

/Hanna
kungen av sand

Fredag!

image74

Dagens info

Om djur hade haft täcken skulle de också ha använt dem. It's a fact!

*Mysigt*

Visst ere hääärligt att va bakis?!
image73
Jag o o Banana myser deluxe..... *mmmm*

Anteckningar från ett kontorslanskap, om livet utanför

Efter en lång och härlig dag på jobbet och intagande av näringsrikt mål mat bestående av majs styrde vi vår kosa till den näst lokalaste sportbaren, som har australiensk stil men för kvällen även brasiliansk afton + fotbollsmatch. Vilken kombo! Jag säger bara crazy disco inferno. Det där var en lögn, brassarna fick inte ens komma in.

Fotboll, fotboll, fotboll var det. Fotboll.

På väg till nästa bar var det iallafall tydligt att vi hade anammat den australienska kotymen likt en tvättsvamp, och blev krokodiljägare. Spanande och äventyrslystna smög vi runt kanter och bilar, skyddade av mörkrets trygga mantel. Alkoholen låg som bomull i kroppen och vaggade oss likt säven i lätt brisling.

Idag mår jag mindre än bra, men as a treat, I gave myself ice cream.

/HANNA
till er devoterad rapportör

HJÄÄÄLP!

Rödvin inpå småtimmarna var helt perfekt igårkväll...Det känns idag kan jag säga!
Whoolshed igår dåra,självklart var lillahestbloggen där och skrek oss hesa på Man U.Det gick ju bra oxå! Vi gick loss på long island Ice tea-kannor.Gick loss deluxe.

Kom till jobbet idag och märkte jag att jag blivigt rånad! på ALLA mina stash!Förvirrad,Ledsen,Rädd och Ensam gick jag och hämtade kaffevatten och sen såg jag denna lapp:


Då kände jag att det var ok.Det e inte lätt att vara en hänsynslös hest.stakkars.

Men sen...Efter ett sånt där bra tag.Mysigt tag,fick jag dom tillbaka! Så nu e jag stonerich igen!
*skönt*


\\CHRILLE

Kära Chrille


Förlåt men jag har precis länsat ditt moneystash.


Du får tillbaka dem ikväll.

/Den hänsynslösa (Hanna)

Veckans stiltips!

Kläder man ritar i MS Paint och klistrar in på sig själv innan man går ut kommer starkt i sommar, det kan man till exempel se här hos American Apparel. Själv ska jag knalla runt i sådana här egenritade klänningar hela sommaren, bara så ni vet!
image67

Fräscht, tycker jag.

/HANNA

Veckans hjälte

Joakim Nils Olof Candefors
...Vilken man!
Född den sjunde i sjunde,guldåret 1987.Karln växte upp i Enskede/Sthockholm,med sin bror Ludvig,vi kallar han Ludde.Eta förvandlades till nån form av man med ett intresse för öl (det gillar vi)och storlek 42 i pjucks. =)
Dom sista två åren bodde han i hammarby sjöstad och sedan flyttade han till Irland för att gifta sig med en lepricaun.Någon lepricaun hittade han inte,men han gråter inte en river över det.Han träffade ju oss!OCH fick ett alldeles eget inlägg här i den beste bloggen. (Lillahestbloggen) MEN! Candy fick ett mongoryck och bestämde sig för att flytta hem,och lämna NPIrland\Whoolshed\Lillahestbloggen och Templebar bakom sig.
Himla trist tycker vi!


(Sorry alla er jag snodde dessa pics ifrån,men jag har inte många och jag tyckte ni skulle dela med er! Thanx!)


\\CHRILLE



vad skriver DU i ditt inlägg...?

Igår,trött som bara den efter att inte sovit en blund natten innan...Köper jag en burk svarta oliver och slänger i väskan.Kommer hem och ser att det är alldeles fruktansvärt blött på ena skinkan.FAAAAAAAAN!! MIN BOK! tänkte jag och inser att jag förstört den lite genom dom där dumma jäfla oliverna.Fast när jag tog ut olivburken ur min väska och skakar på den så kommer det inte ut nån såndär saft...Conclusion: Burken läcker när man la den ner fast när man skakar och vänder den uppochner så läcker den inte.Boken gick dock att rädda med hjälp av hårtork och vilja,och nu e den skrynklig och ser väligt använd ut. Sen skulle jag sova som aldrig förr,klockan 17.15 kollar jag klockan senast,vaknar och tänker"Faaaan va nice det e o sova några timmar på eftermiddagen!!"kollar klockan och den är 17.30.Exakt.Går upp,kirrar käk.Möter Will som stolt säger att ska sluta röka (Har inte rökt på 30 minuter) Blir stolt över han och märker att han,helt bindgalet,börjar städa sitt rum och härjar deluxe tills han springer in i vardagsrummet och skriker "What the fuck!!!! Give me a cig,will yah!" Så går det,om man verkligen verkligen inte vill nåt.Då går det inte. Efter för mycket simpsons möter jag han,den där,som vart borta i norge för länge,köper rövin och för första gången ser jag Twin peaks.Bra jävla serie måste jag säga...Så man skulle kunna säga att jag e lite hooked!


image59



\\CHRILLE

Ice Ice baby

Chrille säger:
om is är glass på norska
Chrille säger:
vad 'r då isglass?
Chrille säger:
isis?
Oreo säger:
glass er is på norsk?
Chrille säger:
ice cream is IS isn't?
Oreo säger:
yeah
Chrille säger:
so whats popsicle?
Chrille säger:
is is?
Oreo säger:
nononono
Oreo säger:
nice try mongo

Jag gillar norska.Norska är ett gulligt språk.För det första så låter dom så sött när dom pratar och för det andra så är norskan lite mer logisk än svenskan.Tex, kalsonger,dom säger underbyxor.Det är ju underbyxor!? Varför har vi fått för oss att kalla det kalsonger? Kal-song?Kals-ong?Fast sen säger dom oxå saft-is till isglass och is till is och is till glass..DET tycker jag e lite förvirrande..


image58
  \CHRILLE/


Måndag

Igår lagade vi den här middagen i vårt lair of love. FAA-HEE-TAAHS! Rocker style! Deltagarna var den hänsynslösa trion (Jag, Maja, Jörgen) och det var najs, det kan jag säga direkt. Bara sådär! Sen blev det fest med rödvin och paketinslagning.

image57

/HANNA

Igår var det helg, såhär var den:

I fredags råkade jag somna under oklara omständigheter. Det var skönt.

I lördags såg vi ut såhär:


Och så åt vi det här:

Sen tillverkade vi en discoblomma som såg ut såhär:


Låtsades även vara ninja, från ninjaskolan i Japan, och undvek stryk. Maja undvek också stryk, och Jörgen undvek stryk. Det är ett hårt liv, men någon måste leva det. (Emellertid ska jag ge Jörgen lite stryk idag, som straff för att han inte attendade på vår sushidejt igår).

Jag köpte även den här koola klockan som kan prata. Jag älskar den vair vair much. *Mmm* *Skönt*

/HANNA

Jag - En Viksmakare?

Hola amigo!

Helgen alltså. I fredags toscade jag loss med diverse folk på drum and base-klubb. Det bjöds på trumma, bas.. you name it, liksom. Priset för snabbast dans gick dock till Måns.
I lördags toscade jag, Hanna, jorgp1 och eventuellt Marianne loss hos Maria och sedan hos Johan H. Johan Hs fest var, så att säga, inte att leka med. Mycket naket, mycket öl, mycket ond bråd död.
Tur att det inte var bröd-död som det bjöds på iaf, eheheheh. 


image52 
(notera dödsbrödet.)


Helgen bjöd alltså på både ris och ros. I synnerhet ris, då jag med min vapendragare och lovvah Hanna gick till Aya för att åtnjuta Sushi Go Round.
Fan vad round det gick alltså. Wooho!
I börjar var det sjukt najs, visste knappt till mig av lycka då jag med handduken torkade mig, så att säga.
Ålen var mest najs.
Efter ca 45 minuter i denna, vad vi började uppfatta som, helveteskarusell mådde man rejält illa och orkade typ inte ens skratta åt de omgivande gästerna.
Då den sushi som såg ut som kräk för 14e gången susade förbi var man alltså nära bristningsgränsen. Funderade starkt på att ta till flykten, men orkade av naturliga skäl inte röra på mig.
Bredvid oss satt ett par i vilket mannen i förhållandet haft den dåliga smaken att inte kolla med sin dejt huruvida hon gillade sushi eller inte. Jag tror att jag med lätthet kan säga att hon inte gjorde det.
Touché!

Efter detta delikata inferno träffade vi Erik Davidsson och gick och ölade med med honom på What'sitsname på camden street.
Det var najs, med undantag för att en vän presenterade mig som "friends from work" inför sin fiancée or whatevvah. Bitchnazz!! Vart rätt sugen på att dra till med sofistikerade "What was your name again..?" eller ännu hellre det något mer brutala "Men tack då, ditt jäkla mongo". Tyvärr är jag rätt artig av mig, så jag körde på att le avmätt.
Gick sådär, och effekten blev skelögd.
Skam den som ger sig dock! Snart väntar jag bakom en sauna nära dig..


        '



/Maja :*

Kolla in den här coola grejen

565622-47

Det är en klocka som pratar. Coolt!
Mer uppdateringar om klockan, och helgen, snart!

/HANNA

Balkongfrukost,Bussbråk,villabråk och knarkande knackers.

...Kan man beskriva Lördagen.Balkong frullen var alldeles,alldeles....ALLDELES UNDERBAR.Lite för kallt bara.Omelett,ala chrille,kaffe och alteregon. Såhär:

Bussbråket var inte så farligt,det va rätt kul faktiskt.Det finns väldigt söta knackers på denna Ö oxå. Rachel och Shiwon(Stavas det) And then kom vi till Pläp och LLL där det precis hade vart nakenparty innan vi kom.Himla trist att man missade det.Inne i den lätta dimman jag befann mig i då började jag gå på moln.Känslomässigt alltså.Asnice.Glad blev jag. Sen kom vi hem och hittade lite folk i lägenheten. Myzigt.
Söndagen bestod av qualitytime med Johanna,Vi gjorde ingenting.Gick på moln på söndan oxå,fast på ett annat sätt lixom.Flying Sunday!
Hardrock efter det.Vingar! *mmmmm vingar*
Sen grillkalas hos den där Pläp och LLL. Och ett misslyckat försök till att sova på soffan,så jag är en aning sliten och helt borta i huvudet.Säger det jag inte tänker och tänker inte det jag säger.

image45

\\CHRILLE




Announcement board:

Vi på lillahestbloggen förstår alla dessa misstankar om huruvida Johanna egentligen är en fiktiv person, skapad i en mycket sjuk hjärna. Så är dock inte fallet. Promise of golden snow.

Men, för att undvika liknande scenarion i framtiden skulle vi uppskatta om ovan nämd hest började uppdatera mer frekvent alt. nånsin.

Ps. Annars kommer Mårran och tar henne...

/HANNA on behalf of 3/4 av lillahestbloggen

Lördags outfit



Prickit linne från hm
Vit klänning från hm
Svarta leggings från JC
Vita Converse

//CHRILLE

Heja sverige?!

Fredag,sjukt taggad och fint linne hade man på sig.Johannas kompis Lena va i stan.Vi drog till whoolshed lch stäminingen var på topp.
Fast vi förlorade. Tydligen hade man en ganska bra kväll ialla fall.Vaknade brevid johanna och berättade att jag kom ihåg precis allt,om hur jag kom hem och så.Sanningen var att jag kom ihåg precis allt...famtills att LLL's bror börja bjuda på shots som jag inte ens kommer ihåg vad det var.
Det blev lördag ialla fall och jag va lite taggad då oxå...Sverige-Finland..Men det gick ju åt pipsvängen.

Dom här gjorde jag iallafall.

Linnen/Tischor från Pennys 4euro.
Svarta jeans från hm
Vita converse.

\\CHRILLE

Helig torsdag

Igår var det ju tänkt att vi skulle phässta loss på Fibbers, helig torsdag och sådär, men så blev det inte. Lagade istället dinosauriemat och drack Juno (jetegod shiraz) med Jorg (min hestpojke) och kollade på en film som handlade om framtiden. *Skönt*

Hittade även Cava på Tesco, vilket förde tankarna till Barcelona, där alla vi på lillahestbloggen härjade för ett par veckor sedan. Barcelonaresan gav upphov till många bra idéer; till exempel hur roligt det är med passgång (en gångstil för mycket små hestar som ofta är från Island).

Här är en guide till hur du kan testa passgång själv:

Passgång
1. Ta ett steg framåt med höger ben samtidigt som du svänger fram höger arm.

2. Utan att röra på överkroppen, ta ett steg framåt med vänster ben, samtidigt som du svingar fram vänster arm.

3. Upprepa.

4. När du har fått in vanan, gå så snabbt du kan.

Schwipp, schwapp, nu går du som en liten hest!!


Boven i dramat:
image37

/HANNA

En dagens tack!

Chrille



Leggings Och jeanskjol ,JC
Linne, H&M
Smink från hm oxå,som idag består av mascara och ögonbryn...Och concealer.

Som Banana nämde förut så måste man smyga lite med att ta pics,so toan i dåligt ljus kändes perfekt!

Dagens Outfit 16/5

På grund av sekretessregler på kära företaget blev det toan som fick till uppgift att agera bakgrund för dagens outfit. På grund av ultimate crap-nossity vad gäller belysning har jag använt mig av mitt favoritredigerarverktyg; dra ner ljuset och upp kontrasten.
Det ser lite coolt ut, tycker jag.




Idag har jag på mig:
  • Blommig kjol, Oasis
  • Linne, HM
  • Kofta, Indiska
  • Och såna där toffeltofflor
  • Jag bär även hår som skulle må bra av en riktig jävla omgång. Ge det bara!

Lite sommarbetonat. Najs!


/HANNA

Alltså...Kan inte vi lägga på nu så jag kan uppdatera min blogg?!

Så..
Igår tillägnade jag kvällen åt ett av mina intressen.Rötjut...Och Southpark.Det var trevligt och vackert faktiskt.Riktigt vackert. Fast det var ju inte som barca direkt.Där man drack Cava för tidigt på dagen för ca 2 euro.Barcelona rules!
Vaknade upp och såg en blå himmel genom fönstret och blev glad och ledsen samtidigt.
Glad för att det varit dricka-öl-i-solen-väder i typ två veckor och ledsen för att jag va tvungen att sätta mig i taxin till jobbet. MEN! det är fredag!Och den kommer nog se ut som alla andra unika fredagar: Hemma,Johanna,bira,bailys-liknade dricka,whoolshed,nachos och sen in i dimman.

Learn it.Live it.Love it.

(Oj,LLL...Det är ju vår newbie,han e skön och ser ut såhär:)




CHRILLE

Jag - Barberare

Hej lilla bloggen!

Och hej du, och välkommen till ditt livs upplevelse.
I denna blogg kommer du att få uppleva ett brett urval av det du gillar allra mest.
Denna blogg kommer att, likt en marknadsplats i Kairo en stekhet morgon i juni, överväldiga dig med exotiska smaker, dofter och syner du sällan trodde att du skulle komma i närheten av.
(För att nämna ett litet urval kommer det att handla om öl, hest, dagen outfit, urban lifestyles och alkohol. Mest alkohol.)

Mitt namn är Maja, aka Barberaren, och jag jobbar som alla andra med data. Det är okej.
(Jag hade tidigare en egen blogg men då känslor blev mig överväldiga slutade jag att uppdatera den.
http://duschman.blogg.se/ om någon är intresserad.)
Jag bor tillsammans med bestehesten Hanna, som även hon briljerar i denna blogg.
På eftermiddagarna hänger vi i vårt urban lair (som av experter benämnts som ett "pent house"),
och på natten roamar vi stadens gator helt enligt karpa-style.
En person som heter Jörgen är ständigt hemma hos oss också, och spelar tevespel etc. Han är trevlig.
En flicka som heter Marianne bor där också, dock är det bara jag och Hanna som vet vem hon verkligen är och hon har följt oss i ca ett halåvår nu. Vi tror att hon bor bakom Hannas garderob men är osäkra.

Till favoriterna hör: tandställning, att kramas, hest, djur och våld.
Till favoriterna hör inte: äckligt kaffe, elaka barn och allt som är oförenligt med en ourban livsstil. Det, och så krig förstås.

Over and out. :*



       

Nu blev man ju lite "witty" här!

"Att ta seden dit man kommer" är något jag verkligen gillar och kan respektera, och då vi befinner oss i landsexil (Irland) kan man även säga att vi tar cidern dit man kommer (höhö).

Kort sagt, ikväll blir det Fibber Magees för alla hestar, den lokala rockbaren.

*Rockar hem*


/Hanna-Banana

Dagens outfit....

I tisdags på partajet såg vi ut såhär.
Banana
Blå professor sience tröja köpt här
Stickad kjol köpt på Urban outfitters
Strumpbyxor köpt Pennys



Maja
Klänningköpt på hm,tror vi.
Strumpbyxor, Pennys
Skor lånade av kompis
Armband från mor.



Johanna
Byxor köpt på hm.
Linne och skor på pennys



Chrille
Klänning köpt på hm
Leggings från JC
Vilt stjärn halsband från topshop
Svarta converse




Partaj!!

Vi på lillahestbloggen hade blog-opening-party i tisdags, vår vän SnorCarl var gullig och slängde ihop festen för oss i hans enkla boning. Av en ren tillfällighet fyllde han även år denna dag, så stämningen var dubbelt "festive" . Vi köpte den beste presenten, beste kött och beste vin *italiensk hand of pleasure*. Han blev glad. Riktigt glad. När bloggen startades.
Så här såg det ut!



Chrille kör på high fat-low carb dieten.


They call it schmaaaartpants. Med sche-ljud!

När man var ute för länge igår och sitter på jobbet och försöker förstå och komma ihåg vad användaren just sa,så är det inte för att man är sådär dagen-efter-må illa-jag orkar-ingenting-sjuk.
Utan det är för att man trillar in på sidor som denna!
Jag föll för dennahära väldigt mycket...Mest för att den heter MAKE LOVE FOR BREAKFAST...Tror jag.Tycker det är en fin slogan.
Sedan även denna som jag tänkte att jag och banana ska roa oss med här på jobbet.Det skulle helt klart piffa upp denna vita arbetsplats som inte ens har fönster.Codemonkey säger jag bara.

Egentligen äör det ganska onödvändiga saker.MEN! En sån här skulle vara fint att vara ägare av.Schmartypants...




image13

/Chrille

¡Hej!

Jag heter Hanna och är en av de minsta hestarna på lillahestbloggen.

När projekt "lillahestbloggen" startade kände jag direkt att det här var ett mediaformat med stor potential.
- It's future's so bright it's got to wear shades, som en vis person sa.

Jag är sedan ett par månader inhabitant i en taklägenhet i mitten av Dublin tillsammans med min no 1 amigo Maja, en enligt säkra källor "cool person", och som även figurerar i denna blogg.

I mitt arbete lär jag mig hela tiden nya grejer, och utvecklas ständigt. Jag skulle säga att MS Paint är mitt största utvecklingsområde för tillfället, där jag kan ge utlopp för min kreativa förmåga. Forskning i dinosauriarter och bakteriekultur är något jag kan se mig själv hålla på med mer i framtiden, och jag hoppas kunna få dela med mig av detta till er läsare.

/Hanna



ps. Nicholas Cage har jag stulit från 4chan. Streetcreds till Anonymous alltså.

Christine April Margaretha Carlberg

Det var en kall, blåsig långfredag i Stockholm den 17 april 1987.Det var då min underbara mor pressade fram denna skalliga lilla hest.
Mor och Far bodde då (och gör fortfarande)i en lägenhet i Hornstull,Knivsöder som man säger om man e kool.Det resulterade i att jag växte upp där och även träffade en filur som heter Lili,på dagis.Hon kunde bara finska och jag hade lite talsvårigheter men vi kom jäfligt bra överens och gör det fortfarande.
Sedan blev jag sju och började i Högalidsskolan,där jag gick alla 9 år.Under perioden i Högalidsskolan träffade man människor som visade sig vara lika koola som jag och vi började dricka öl ihop.ÖL är förövrigt mitt ämne som jag ska skriva om här i bloggen.
Väl inne i dimman vart det dax att välja gymnasium.Det stod mellan dans,teater,frisör och design.Det hela slutade med att jag började Hotell och restaurang utbildningen i Globen.Där träffade jag min gamla vän Camilla,så det va extra kul att få upp kontakten med henne igen.Gymnasiet var det roligaste jag har gjort och skulle lätt gå om alla tre åren igen.Man bytte klass varje år och jag hamnade i koola klasser varje gång.Med mig på resan hade jag Elias,aka Gurt,med mig överallt.Under gymnasieperioden jobbade jag på Blondie Burger i Hornstull,TGI Fridays i kungsan,Villa källhagen och Hard Rock Café Sthlm.(Har även jobbat på Hard Rock här i Dublin)Inte samtidigt då. Efter många år i sverige kände jag: Time for a change!! Och tog mitt pick och pack och drog till IRLAND,där jag sitter just nu i denna stund som jag skriver på jobbet,IBM,ett callcenter kallar man det.Har varit här ett år och trivs deluxe.I landet ialla fall..

Som ni märker är jag ganska bra och därför lyssnar jag på rock.Guns n roses,Mötley Crüe,Metallica,Slipknot,The Doors,Hanoi Rocks,Manowar,Crashdiet,Hellacopters och Hardcore superstar är koola killar som gjort bra musik.

Grabbar...
Jag tycker det är coolt när killar ser ut som tjejer.Man blir lite frikostig när man ser dom.Till min förvåning har jag märkt att jag gillar norskar oxå.

Intressen...
Eftersom jag e en rocker dansar jag verkigen inte.Även om det kan se ut så när jag försöker hålla balansen på väg till toan/baren när man e sådär lagom snygg runt 1-2 på natten.

Utseende...
Hur ser jag ut egentligen?Just nu är jag mörkbrunhårig och har ganska långt hår,mitt hår vägrar växa,så jag e glad för den lilla längd jag har nu.Fast så har det inte alltid varit.Den där långfredan för 21 år sen var jag skallig.Sen blev jag blond,som blondinbella.När jag gick i sjunde klass löpte jag amok på mitt hår och färgade det många gånger.Jag varierade mellan blond,rött,brunt och svart beroende på årstid.Därav mitt koola slitage på håret. Och så har jag blåa ögon är typ 175 cm.

Ok...Det va det... Over and out \ CHRILLE


Hej och välkomna till Lilla hest-bloggen.

Om oss: Vi är fyra drivna och målmedvetna hestar som bor i Dublin och jobbar med "data".

Våra gemesamma intressen är: Media, hest, rockkonserter, kaffe, rödvin.
Våra gemensamma aktiviteter är: Blanda kaffe, blogga, rödvin.

Ni hava fråga, ni skriva till [email protected]

Nu kör vi!

RSS 2.0