Stönkissa.

Kissa, pissa, slå en drill, rasta draken, vattna blommorna... Visst ere härligt.

Men måste man stöna högt och ljuvligt när man kissar så att alla andra hör? Jag tyckte det blev lite läskigt faktiskt. En aning skrämmande så.

Stönkissa... Vissa människor alltså..


Ölkiss

Roadtrippen gick bra iallafall. Fast LLL promt skulle slagga i bilen. O-viking!
Men det var mysigt, mycket ölkonsumtion och höga skratt. Så mycket att Pläp kissade på sig... Twice!


Det här borde vi göra om! Tänkte vi alla och jag kan se oss i en fin 60tals väään, med fula inrökta gardiner snart!

*mmmgott*

friday


Vinlotteri igen, fredag u know.
Men med mobbing denna fredag oxå...
vaffan..

(",)

När fredagsmorgonen börjar såhär; så vet man att det kommer bli en helt underbar dag....


Dagens ord

Min mor har alltid vart lite av en trendsetter. Med detta ord tog hon hem vinsten igen!




HA!?
Smällvarmt?!
Det måste fan va riktigt jäfla billibuttvarmt!

Dagens kleder går i Thai- anda



Eftersom thai snodde mina två (!) kameror så har jag inte SÅ mycket minnen  att kolla tillbaka på, minnas dom fina bungalowsarna, med spindlar och kackerlackor, all mat som inte smakar nånting (Om dom kryddar, kryddar dom med chilli. en jäfla massa chili. Endast)  Och folket, som kastade ut oss ur vår bungalow utan anledning och sen skulle ha betalt extra för det!

MEN! Jag har strumpor. B.la dessa. Dessa fiiiijna strumor är ett bra och fint minne från Thailand. Även om jag köpte dom inne på den mest iskallaste gallerian, och anledningen till att vi var där var för att passen blivigt snodda och vi var tvungna o döda lite tid.

/CHRILLE

Even when she's not around.. She talks to you in a funny way... ?


Mjo, så här kul ere på jobbet. Banana e här. Nestan iaf. Ett tappert försök att få lite gensvar på frågor och funderingar över blommor och fiskar, ser ni här.
Det gick inte så bra. Denna Banana svarar nämligen inte.


/Chrille den store

LSD

Semste hingst LLL, om fram till mig idag och frågade vad jag höll på med. Och jag svarade stolt "Jobbar" hingsten brast ut i gapskratt och gav mig "men-du-skämtade-ju-varför-skrattar-du-inte-"blicken. Truth is. Jag jobbar. Sjukt, Sen
tvingade mig läsa HELA storahingstbloggen,   (Pga av en bild,nedan, så ville han visa inlägget där dom hade en katt med, jag vet.. Tönt ) Och nu klagar han även på att vi ska tälta i helgen. Hur jobbigt är det lixom?

Går o lägger sig i ett iskallt tält, vaknar upp av att det är asvarmt, går o lägger sig utanför tältet, öppnar en pissljummen öl,solar, tjoar o tjimmar.
Men nej. LLL är inte sån.. han e "sån".


Det var förövrigt denna fantastiska bild som fick LLL att tvinga mig läsa deras blogg.


Slående likhet...


Beste hest William och den kända "lemuren"
(Det e tydligen ingen lemur, men alla verkar tro det)

Personligen tycker jag båda e lika bedårande


\\Chrille

Vinnare!!




Fint, riktigt fint. Fredagen är räddad! Även om jag precis höll på att somna när Banana skulle förklara något, så ska jag se till att bli pepp och dricka livets vannen och livets mat...

Precis!
Vijn och Schoklad!


Hejsan alla bloggerz


Ledsen att jag inte har varit så aktiv inom bloggen på sistone. Har varit lite sjuk på ett intressant och lite spännande ställe, nämligen njurarna! Det har jag aldrig varit förut. Det kändes lite som att de skulle skulle sprängas, särskillt när man låg ner, men det gjorde de inte. Tur. Och därmed anser jag dagens anatomiska fakta om Hanna med näppe redogjord.


Här är en bild på en fot vi gjorde på stranden!


Hanna - överlevnadsegenskapshavare





They call it sidewalk for a reason


/C

DagenZz



Williams tröja
Svart jeanskjol
Strumpbyxor
Nitbälte
Converse


CHRILLAN

fjuktkaka



Hur maskulin är han egentligen?
Han oroar sig för rynkorna i pannan, dricker rosa dricka, filar naglarna och klär sig som Nils. Bellas Nils, i jesusdräkt.

Toppkropp!

Alltså.
HUR ok är det att få helt ont i ryggen och träningsverk i ena armen efter att ha spelat lite wii?
Skönt att man är i toppform iaf.



Typ såhär såg det ut. Förutom att jag var lite mer cool o körde med en hand och mer bitter, eftersom jag inte fatta och förlorade.

Fyllkaja!


Kiss ass time!

Haha, NU passar det!






Veckanz KänDizZ

KaryMary. Mary. Aryan. ARYAN KARIM!

Heter karln som ska lämna denna ö nu på fredag. Aryan är en karl som alltid får en att skratta och man har alltid interesanta diskussioner med honom. Allt från att amöborna i huden inte får köra rattfulla till att man ska sälja varm mjölk på stranden.
Interessant person, den där Aryan. Himla trist att kisen drar tycker jag.









Aryan sa även tidigare idag att det står bara skit i bloggen, med e ist för ä och bara... Allt men inget lixom. Jag tillängnar detta inlägg till dig ARYAN KARIM!
Hur mycket skit är bloggen nu?!

Blondinbella copycat

LLL från storahingstbloggen försöker få mig  att tro att han hatar allas våran blondinbella.

MEN! Så fann jag detta fotot, och vi alla ser ju vem hans största idol och inspirationskälla är.....




Eller? Jag tycker det är solklart...

Veckans Kändizz

Vilken kändizz är det här? Zer ni det?


Caroline Lidman

Grannie

Måste erkänna att jag är den beste på att köpa grattiskort till folk. Det kortet som var till Helene förra veckan, fick jag iof när JAG fyllde år. Men. Denna fina skapelse köpte jag till min mormor.





Hoppas att hon tycker den e lika bra o kool som jag tycker.

Hallå alla swingers!

Nu ska jag berätta om min söndag.

Vi åt himla sura grejer hemma hos Lucas! Sjuukt sura. Fick ni inte ont i truten då, undrar ni. Näppz! Vi hade nämligen ätit Miracle Fruit - den beste frukten. Det gör att alla sura saker blir söta, som Citron till exempel. Coolt va?

De flesta frukter blev goda, vin blev jätteäckligt och lök var forever lök.



(hemlig info finns i detta inlägg. gissa var ni kan hittar den!)

/HannaBanan

Steak..... *mmmm*

Banana, nyss hemkommen från kroatien, sitter här brevid mig nu. Och det e fint att ha hennes knappande på tangentbordet tillbaka. *mmmyzIgt*
Hon har även berättat om det vilda livet där nere, och sagt att det är bättre än Troppan tillochmed (!!) En sak hon berättade om var alla fina båtar. Då tänkte jag att det är ganska billigt med båt i kroatien, men då sade hon att det endast är Schtekare om har boat. Och sen fick jag denna bild innanför minna näthinnor.

Alltså, för er som alltid undrat; Såhär ser det ut i Kroatien.


Hejsan alla hest-diggare

Er i Kroatien. Pheeest!



/Hanna-Banana

C:n med två prickar på... ?

Det är tomt. Kallt. Mörkt. Dystert.
Men framför allt trååååååkigt när Banana är på kroatien och lyxar loss med paraplydrinkar, god pizza och äckliga blåsfiskar.
Damen loggade in på msn. och detta skriver hon

Ska man bli orolig? Eller kommer dom små hestarna hem safe and sound?

Stay tuned for more info!

Tokyo

Det var phääääst igår!
Hos "Johanna" som precis flyttat från det konstiga paret till Peter Steen. Bra karl, den där peter. Men  han befinner sig inte i landet för tillfället. Himla trist asså.

I allafall. Phäst. Bestehest william gjorde fiijn mat till mig och bara mig och vi drack rö'viijn. Det var längesen, känner man idag. Tog inga bilder eftersom att skåne snodde min cam på SwedenRock tidigare iår. Skänk skåne till danmark.
(Men inte där Banana och Marsia kommer ifrån. Dom är ju sånnadär koola personer)
Det var fyllt med crashdïet, moneybrother och... DANNY. Tydligen är han en idolnörd, och tjejtjusare. Jag blev introducerad till denna person i höstas när jag, "johanna", Ledberg och Tomas lånade en bil och bilade upp till Aran Island där vi drack Guiness med en massa irländska kouppar (finsk)

Sedan vinglade vi hem i sommarnatten, och sov deluxe tills taxin ringde och vi tvingade oss upp. Verkligen tvingade.


Himla trist tycker jag.


Chrille har precis skickat dig en vibb!

Vibbfunktionen är den beste av dom beste!! En sak som är dålig med den är att man faktiskt inte kan vibba IRL. Tänk vad härligt det hade vart om man kunde ge en vibb till någon man tycker om. Eller om man ser en hest på gatan som lysnar på muzic och inte hör när man gastar efter denne, så kan man bara slänga över en vibb! Tänk så enkelt det hade varit!
En sak som är beste med vibb är att man inte behöver säga något till den andra. Man kan bara vibba och man förstår ändå vad den andra menar.. Lixom..





... U Sharks?


/chrille

SlaCkerzZ

Man vill på något sätt inte erkänna. Men någonstans är vi alla Slackers, lökar, soffpotatisar, stekisar osv. Tänkte ge er lite tipz på hur man kan löka gärnet. Även på jobbet!

♥ Man kommer in på gränsen försent till jobbet. Klockar in ialla fall och sätter sig i project eller system problems, (Då ser det ut i systemen att man har problem med programmen eller har ett stort projekt för sig.) medans man går och hämtar kaffe till kollegorna och öppnar upp programmen.

♥ "Att hoppa i kön" är något väldigt bra. Detta innebär att man sätter sig i project eller nåt i en sekund och sedan hoppar tillbaka till Avail.. = "Hoppa i kön" (man kommer längst bak och slipper ta samtal i några minuter till)

♥ Man sätter sig i "meeting" innan man ska gå på rast, ringer till en kollega man litar på efter ca 5-7 minuter och ber dom sätta en i break. På så vis får man längre rast och det syns inte i systemen att man fuskat.

♥ Ovanstående gör man självklart när man ska gå på lunch oxå.

♥ Man sätter sig i "meeting/ project" tar med sig mp3n och går på toaletten. ( Man slösar självklart inte rast-tid på att gå på toa) Detta upprepas flera gånger per dag.

♥ Hur man gör för att få längre rast har jag redan berättat.

♥ Det finns vissa som inte vet hur man lägger på telefonen, dom som ringer tror alltså att dom lagt på men egentligen är det bara vi som har satt telefonen på mute. Man väntar till den andra personen inser att dom inte lagt på (Man lägger självklart inte på själv) och sen får man sitta i ACW (After call work) automatiskt i två minuter. Alltså så set det ut som att man hade ett långt samtal.

♥ Man sätter sig självklart i project när man är about to end the shift, så man inte åker på en snyting och får jobba övertid.

♥ När man är hemma, ligger i soffan i världen skönaste pose orkar man inte gå o hämta en till bira, och karln brevid orkar inte heller. Då är det king att hava en sånhär:



.

Jaja, hon fyllde år igår..
men det e ialla fall grattis, för att hon har kalasdag lixom.

Jag sa även grattis igår oxå, faktiskt

Wuzzaaaaaahhhhh!!111

Såatteh! Hazaah! Bisnatzh! och liknande utrop.
Idag åker jag nämligen på Life Festival ( http://www.neutronyx.net/aborrar/life_site_69/lifeindex.html ), och det kommer förhoppningsvis att bli festligt värre. Det har t o m gått så lång att jag börjat överdosera illasmakande halstabletter i ren extas och spänning. Kanske för att uppnå en laxerande effekt inför denna lyckans socialla tillställning.. Nää.. eller? Vem vet, och vem är jag att döma.
Jag kommer att dela tält med Erik, badpojke no 1. Eller rättare sagt: jag och eriks fötter (strl 52) kommer att dela på förtältet, och Erik kommer att leva som en kung inne i själva tältet med sin längd på ca 2 meter. Vilken fest! Hyser f ö även förhoppningar om att erik ska kunna rädda mig från Jättebarracudan, samt att inte Den Onda Manta kommer för en nattlig visit *ler rädd*.
Köpte aschyrre gummistövlar igår så det här ska nog gå vägen. Det enda negativa som jag kan se det är att man inte får dricka öl ur glasflaska. :/ Det är allmänt känt att öl på glasflaska är den bästa ölen. det är så att säga, glas i gott sällskap.

Känner mig rätt nöjd, typ som en jätteräka som intar en hel stad och skrattar sitt mest festliga skratt, "Aahahahaha!!!11".



Men over and out folks! :*


PS. Axel kommenterar festivalöl: "Det är sant, det får inte vara glasflaska. Det ska vara ljummet, och så ska det vara som gult vatten. Pissgult ska det vara."


/Barberaren

4th of July...

... Eller fjärdeJULI som vi normala personer säger.
Många assosierar denna dag till The U S and A's nationaldag, men det gör INTE vi. Det är nämligen så att vi har en brud, brutta eller pingla, om man vill säga så, som fyller år idag. Hela 21 år bastar hon och hon e såååå glad för det!
Passande nog så fyller hon 21 år på U S and A's stora dag. Damen får alltså dricka alkohol idag!! Yaay!

Helene kommer i från boden i svearike och flyttade hit till Irland för att finna lycka och vämående, vilket hon gjorde nu när hon hittat lilla hestarna.






/chrille

Barberaren - ett räkbarn?!

Shrimpkiddo caught in action. Se hur hon "behandlar" sovytan med sin räkkropp, och gör den såväl som sig själv redo för en god natts räksömn. En genuin och "speciell" naturupplevelse. Bara på lillahestbloggen.blogg.se. och YouTube.



/Banana
intresserad av djur



... You can't handle the truth!!

Jag har hört och fått lite "klagomål" på att det handlar väldigt mycket om mat i denna blogg.

MEN om man ser det såhär...
VEM ere som bloggat mest på senaste tiden?
OCH vad gillar denna person mest, förutom öl?
JO mat!
DESUTOM! Det finnes en person som är med på bloggen som inte ens skrivit ETT ENDA INLÄGG!

, slut opp med dumheterna!














Svaret på frågorna e jag, Chrille, Chrille den allmäktige alltså.

RSS 2.0