Farväl!

Jag och LLL e ju som känt övergivna av våra former bloggmembers, så vi slår våra vackra huvuden ihop och blir kompadres.

http://bestehest.blogg.se/


Han blev så lycklig...

Thomas BaumBaum fick vara The Blonde one när vi taggade honom på Facebook nyss.



Och lillahestpojken William fick vara The Ginger. Den brevid alltså

Ibland har han inte alla hingstar hemma

LLL ville stolt visa sin nya bloggdesign för mig ...


Blocka Thomas!?

Allas våran Baum har gjort det igen. Han har nu fått för sig att han e blond. Mörkblond är han, enligt sig själv. Avgör själva!





Även om dessa pics är tagna med mobilkamera kan vi väl allihoppa komma överens om att detta inte är en blond färg, inte ens mörkblond. Detta är en ljusbrun färg om ens det.


MSN deluxe 2000

Som ni alla vet har jag gått över och jobbar numera på IMAC. Mer slappt o inga idioter i telefon. När man varvat internet för 8de gången så får man ju hitta på nya saker att göra. Jag bjuder på lite teckningar!






Så gjorde jag en fråga, en fin teckning oxå.. ALLA färstår vad jag menar med detta! Eller? Gissa vad noprrbaggen trodde!? "Hur botar man Mussvans?" WHAT? Vaddå Mussvans?! ALLA ser väl att det är "Hur botar man Musarm?"

Sen la jag ner hur mkt tid och energi som helst på denna.. Och vad står det... Kan INTE leverars!! Som att dom vill jävlas med mig lixom! Den nya versionen av msn seeuuuuger. För det e ju självklart MSN det blev fel på.

Tjärm

Såja, nu e man tillbaka på jobbet efter en fartfylld helg med en massa vijn och sol. Men så fort det blir arbetsvecka så är vinet och solen borta. Det blåste verkligen vindar på bussen imorse och vivvi är i svea så man kan inte ge alla jobbiga tickets till henne.
En sak som är bra ialla fall är ju att LLL e tillbaka och han har mer energi än någonsin!


RSS 2.0