Question, Question!?


Jag och Banana undrade väldigt, väldigt.... VÄLDIGT länge över vad detta var för en frukt. Blodapelsin, grape eller en banana?

VI öppnade upp den fantastiska skapelsen som jag hittade i min lilla låda....
Och till vår stooora förvåning så märkte vi att.....
Vi faktiskt fortfarande inte vet vad det är/ var för något. Blodapelsin, eller en Grape? Det var defenitift inte en banana, som många av er trodde *suck*

Hur som helst gick den fantastiska skapelsen ner i magen *mm gott*

Men frågan återstår:
Vad fan var det för nåt?!

Veckans hjälte

Sverige förlorade EM, (eller dom kom ju inte vidare, eller spelade så bra) men ändå blir man bjuden på Svensk mat av en Norsk! Kocken  från igår heter Tsai. Till denna festliga måltid blev det självklart öl och tre flarror rödtjut! =)




Liten besvikelse, fast inte

Inte LIKA god.. Men den e god!
Hoppas att dom har den godare nästa vecka !
Vissteeeeee?

Banana... ?

Ska vi ?


*mmmmm gott !*

Tisdags mat



Garlic faaaheeetah bröd
Hamburger relish
Paprika
Tomat
Rödlök
Sallad
Fiskpinnar - mmm beste!

OCH! Majonäs! What in fresh hell? Vad gör den där norrbaggen med mig? Jag drack inte rödviijn förut, eller åt mycket soppa och hjag gillade definitift INTE majjo.
Vaffan?!

Fundering...

Jag kom på en jäfligt ball grejj imorse.
Tänkte skaffa mig ett par linser. Men helst i färg, så att man bara kan ha en lins på sig.

Jag menar.... HUR många har ett brunöga i ansiktet lixom?!


Räk

Egentligen skulle jag ha skrivit en spännande historia här, farofylld och mättad med hjältar, äventyr och dålig lukt, men så visade det sig vara en lite dålig idé. Såatteh!!




Ikväll blire phäst hos Plääp och LLL. Ska bli najs. I en låda!!!! skriker Doktor Deo argt och rullar deokulan.


/barberaren


Dagens roliga





Näää... eller?


/barberaren

Sluta prata med mig!

MEN!

Igår, jag var redan irriterad för att en bil hade kört förbi mig i en vattenpöl så att hela jag blev dränkt i vattenpölsvatten när jag var på veg hem i sommarregnet. Nästan framme då en karl stannar mig och säger nånting och smeker sig på benet. Jag måste än en gång ta ut  en  öronpropp för att höra vad karl har att säga....
" You have a hole in your tights!! "
JAG VET DET!

Ni som inte hängt med från början, kan läsa om min irritation på detta, här.





Dagens smiley


Dom dansar och har phäääääääst!





CHRILLE

Tisdag... Onsdag?

Såhär kul kan man ha dte på vårat fantastiska jobb alltså! Det är när Banana (Ni vet, hon som pajjar bloggens utseende, inte mycket till h4XXor där inte) jobbar sent. Det borde hon alltid göra.




Jobbdansen, that is. Helst ska man göra den när man sitter i samtal.

4 bugg o en cocla cola.....

Den där hanna alltså... Banana. Banan-fan.
Hon ahr tagit bort vår askoola border men vet inte hur.. Och hon vet inte hur man får bort den.

Det e jobbigt med i-lands prrrrrrblem ibland!




Möglet i mitt liv

Det har börjat bildas en mögelkultur i min gamla burk snabbkaffe här på kontoret. Det är lite vackert på något sätt, det är som att vi samverkar i en naturlig symbios jag och kaffeburken. Kaffeburkens kaffe har gett mig livskraften åter mången morgon, och nu har jag gett lite tillbaka lite av den livskraften i form av ett par tépåsar, ökända mästare på att frambringa mögel, som jag någon gång lade i burken.

Jag tänkte att jag kunde ge en statusuppdatering veckovis här i lillahestbloggen om mitt lilla mögel. Idag ser det lite luddigt ut . Som bomull. Fortfarande vitt som snö. Jag klappar det. Där ljög jag.

/Hanna-Banana



En stor stark tack! .....Med eller utan kläder?

 Jag gillar Blondinbella, hon e class. Hon har en ganska interesant karl oxå. Denna man heter Nils och sover täcket, skedar en kudde ist. för bella...





Men! Till det interesanta... Vad sover karln i? Jesusdräkt och sovmask?
Är inte det varmt och krångligt och sova i?

Veckans hjälte

Priset för veckans hjälte går till Anteater på grund av hans coola personlighet och coola pesonliga karisma. Anteater vistas inte mycket i Sverige, "men om jag fick chansen skulle jag definitivt resa dit oftare", sa han nyligen i ett möte med pressen. Sådan är han... Varm, öppen, välklädd, artig. Älskvärd.



/hanna

Det här med folk....

... Som inte är helt OK i skallen tycker jag är sjukt irriterande men väldigt kul, samtidigt.. På något sätt. På jobbet har vi olika chatter, en jobb och en rolig. I den jobbchatten idag såg det ut såhär...








Hur tänker folk egentligen?


OBS! Detta är sanna historier och får ej kopieras!

Jag och LLL....

... Ska tatta dattan-n




HAHA det är sjukligt kul! Är det bara vi som förstår?



dattan-n...

.......detta får mig att skratta så jag gråter nu!

Bakfylle-humorn e på topp!


Top tre fula hattar

Såg att Banana hade gjort en top-tre fula hattar. Så jag vill visa mina top-tre fula hattar:

3. Strandhatten, som är stor som bara den och som ser ut lite som en rocka, och som flyger av så fort man kollar på den.



2. Ballongkepsen


1. Kondomhatten, som "Tuffa-hiphop-gangsterz" brukar ha.


MEN! ARGH!

Det finnes många schääääl till att jag, den mäktiga Chrille, inte har uppdaterat bloggen. punkt.

Kändes att det behövdes en update, LLL hjälpte mig nyss.

Vissa människor orkar man verkligen inte med. Människor som säger saker för att "vara snälla", små saker som egentligen låter heeeelt onödigt att bli irriterad på, men man lackar fan satan på det.
Det var varmt, jag var bakis, hade gått runt halva stan i kläderna från igår ( OBS! hade sovit hos w)som bestod av strumpbyxor och en klänning. Kånkandes på öl * mmmm gott* i sommarvärmen till phoenix park, hungrig som ett varg går man in på centra och ska köpa sig en macka. Jag har händerna fulla och musik i båda öronen så jag pekade på saker jag ville ha, till damen i mack-görar- båset. Sen märker jag att det står en tjej brevid mig och viftar och ler stort, men samtidigt ser lite panikslagen ut. Jag försöker och kämpar för kung och fosterland med att få ut ena öronpluggen, för att höra vad panik-bruden har att säga " You got a hole there!" huh?! "You got a hole there! On yout leg.... Is it suppose to be like that... Or is it just broken?" Kvinnan hade alltså stått och viftat och gjort mig ännu mer irriterad för att jag va tvungen att ta ut öronpluggen mitt i värmen ( Det var EXTREMT varmt denna dag) med en massa saker i famnen för att fråga om det är meningen att det är hål på min strumpbyxa. Snyt dig kvinna. Som att jag inte visste att det var ett hål där, och varför i helvede ville hon veta om det var meningen? Jag sa att det skulle vara så och hon blev lite förbryllad över mitt svar.

Förtsätter vidare mot phoenix park, och jag går och går och blir mer och mer irriterad över paniktanten och att jag inser hur lång tid det är kvar till Phoenix, hoppar in i en taxi som kör mig dit. Ringer Joh o kollar vart dom är. "Bakom dom tre stånden där dom säljer gossedjur" upp för världens backe och hittar dom tillslut. Öppnar upp pappret på min macka medans jag beskriver om den långa vandringen och panik-tanten. När jag väl fått upp mack-pappret inser jag att damen lagt på för mycket av allt allt ramlar ur när man tar en tugga. Så va brödet torrt oxå. Och biran hade hunnit bli varm.
Det var så jag fick mitt nickname Bitterfittan och Pläp blev Pläp och LLL blev LLL.
Vissa dar alltså.....

Men det blev en trevlig kväll till slut ialla fall!

Veckans naturfenomen

Går till de rörliga stenarna från DEATH VALLEY!! Grattis till stenarna från death valley! Keep on moving, stenarna från death valley!

"Much like crop circles, these mysterious rocks up in Death Valley, California are being debated upon. Are they man-made occurrences? Does someone move them via air at night? Do the rocks come alive when no one?s looking? Are strange energies pulling the rocks underground? Are there sand people sand-submarines that use these rocks as periscopes? However they happen, these rocks show off a trail, with no external footprints of who, or what pushed them. The thing is, the local authorities have prohibited people from actually going near the rocks, to prevent them from being stolen or moved."
  Källa
image117


/HANNA

Top tre fula hattar

Detta är min lista över top tre fula hattar:

3. Hatt av näver
2. Hatt man tillverkar av sitt eget sidohår, en s.k overcomb-hatt.
1. Karl-Oskars hatt i Utvandrarna.

Inom kort kommer Majas lista över top tre fula hattar! Stay tuned, chicklets!

/HANNA

*Mmm..*

Såhär brukar jag göra när jag ska pussas:

image116


It feels nice and is me favourite... <3


/Barberaren


Det var schääääärlek

I fredags var jag o bestehest w ute på resthaaurang med småhestarna och lite annat folk. Det var nice. Vi beställde för mycket mat men fick inte allt, känns det som. Sedan drog vi till min gamla lägenhet. Den lägenheten är så mycket mer nice nu än var den var när jag peter o schån bodde där. (Ska man ta det som nån form av pik, eller?!) Men vi har haft mycket kewl i den.

Jag förstår om ni kära läsare blir chockade och lite förbryllade över att jag och w umgås så mycket när vi egentligen är rivaler. William är ju från storahingsbloggen. Men vi klarar oss. Lämnar jobbet på jobbet lixom.
Så, I'm soooo glad we sorted that out!
Dagen efter sov vi tills att vi mötte upp Anto (Irländare med finskt namn? va?) och satte oss nöjda och glada på bussen till Thomastown. Det var nice. Liten stad med sköna människor i. Och kärleken.
 Kärleken flödade överallt. Kärlek i skogen helt enkelt. Det var underbart.
Men det var inte alls så underbart att inse att man måste tillbaka till dublin för att det var söndag. Tog bussen som gick 04:00, william ringde och bokade om min taxi till BK på O'connel st. Mycket bra. Så nu sitter jag här med en massa spring i kroppen. Vet inte riktigt vad göra, eftersom jag är för trött för att ens vara här. Inte ens efter en liter vatten, orange juice, cola, choklad och ett möte mår man bättre, Mår sämre nu faktiskt. Ska hem till william iallafall, och det e tamefan class.

RSS 2.0