SlaCkerzZ

Man vill på något sätt inte erkänna. Men någonstans är vi alla Slackers, lökar, soffpotatisar, stekisar osv. Tänkte ge er lite tipz på hur man kan löka gärnet. Även på jobbet!

♥ Man kommer in på gränsen försent till jobbet. Klockar in ialla fall och sätter sig i project eller system problems, (Då ser det ut i systemen att man har problem med programmen eller har ett stort projekt för sig.) medans man går och hämtar kaffe till kollegorna och öppnar upp programmen.

♥ "Att hoppa i kön" är något väldigt bra. Detta innebär att man sätter sig i project eller nåt i en sekund och sedan hoppar tillbaka till Avail.. = "Hoppa i kön" (man kommer längst bak och slipper ta samtal i några minuter till)

♥ Man sätter sig i "meeting" innan man ska gå på rast, ringer till en kollega man litar på efter ca 5-7 minuter och ber dom sätta en i break. På så vis får man längre rast och det syns inte i systemen att man fuskat.

♥ Ovanstående gör man självklart när man ska gå på lunch oxå.

♥ Man sätter sig i "meeting/ project" tar med sig mp3n och går på toaletten. ( Man slösar självklart inte rast-tid på att gå på toa) Detta upprepas flera gånger per dag.

♥ Hur man gör för att få längre rast har jag redan berättat.

♥ Det finns vissa som inte vet hur man lägger på telefonen, dom som ringer tror alltså att dom lagt på men egentligen är det bara vi som har satt telefonen på mute. Man väntar till den andra personen inser att dom inte lagt på (Man lägger självklart inte på själv) och sen får man sitta i ACW (After call work) automatiskt i två minuter. Alltså så set det ut som att man hade ett långt samtal.

♥ Man sätter sig självklart i project när man är about to end the shift, så man inte åker på en snyting och får jobba övertid.

♥ När man är hemma, ligger i soffan i världen skönaste pose orkar man inte gå o hämta en till bira, och karln brevid orkar inte heller. Då är det king att hava en sånhär:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0